Weekblad deGouda digitaal

Passantenonderzoek in zaak dood Ewoud Siegers

#Gouda – Het rechercheteam dat de dood van Ewoud Siegers onderzoekt houdt maandag 5 januari in de loop van de avond een passantenonderzoek op de Noorderhout te Gouda, waar Siegers werd aangetroffen.
Rechercheurs gaan voorbijgangers in het park, zoals honderbezitters, bevragen over de dood van Siegers en het aantreffen van zijn stoffelijk overschot in het groengebied. Met het passantenonderzoek hoopt de politie meer informatie te verkrijgen over het aantreffen van zijn lichaam.
Het rechercheteam is sinds het aantreffen van de overleden man uit Gouderak volop bezig om helderheid te krijgen in zijn overlijden.

Flyers en stoepborden
Eerder in het onderzoek deelde de politie al flyers uit en plaatste het rechercheteam stoepborden in het groengebied en het Catsveld in Gouda, waar de auto werd aangetroffen.
Ewoud Siegers werd op zaterdag 6 december levenloos aangetroffen in het park Noorderhout. Op dat moment was hij al een paar dagen vermist. De politie vond maandag 8 december zijn auto op het Catsveld in Gouda. Het publiek wordt om hulp gevraagd om meer informatie te krijgen over de dood van het 43-jarige slachtoffer uit Gouderak.

Tips?
Heeft u informatie over de laatste levensdagen van Ewoud Siegers of heeft u zijn auto na 2 december nog gezien tot het moment van aantreffen in Gouda? Neem dan contact op met het Team Grootschalige Opsporing van de politie Den Haag, via 0900-8844. Heeft u andere informatie heeft die de rechercheurs kan helpen in dit onderzoek? Ook dan kunt u dit nummer bellen.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl