Weekblad deGouda digitaal

Personeelsrecht Gouda biedt hulp in lastige tijden

Gouda – Caroline Besseling richtte 12 jaar geleden Personeelsrecht op. Na een burn-out kwam Caroline zelf in het ontslagtraject terecht. Zij kwam er toen achter dat haar toenmalige werkgever goed ondersteund werd door een HR-adviseur en advocaat, maar dat zij als werknemer weinig persoonlijke hulp en advies kreeg. Een rechtsbijstandverzekering of vakbond regelen alles per e-mail of telefonisch. Een advocaat is vaak een stap te ver en duur.  Met het starten van Personeelsrecht wil Caroline zich juist op deze doelgroep richten om de werknemer goed, sociaal en rechtvaardig te ondersteunen. Dit doet zij nu al jaren en met goede resultaten en veel plezier.

Door haar jarenlange ervaring als HR-adviseur in zowel de profit- als non-profitsector ondersteunt zij vanuit verschillende invalshoeken de werknemer om samen tot een goede oplossing te komen. ‘’Ik zie het als mijn kracht om niet alleen naar de juridische, maar ook naar de menselijke kant van de situatie te kijken.’’ Caroline heeft brede praktijkkennis op het gebied van arbeidsrecht, ontslagrecht en sociale zekerheid. Zij biedt werknemers persoonlijke hulp, een luisterend oor, eerlijk advies om de beste oplossing te bereiken en de rol die Personeelsrecht hierin kan spelen.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Caroline Besseling

Hulp bij ontslag
Bijna iedereen krijgt in zijn leven helaas wel eens met dreigend ontslag te maken en alle onzekerheid die dat met zich mee brengt. Kan ik mijn baan behouden en hoe krijg ik dat voor elkaar? En als dat niet kan, krijg ik dan een ontslagregeling waar ik recht op heb? Is er meer uit te halen? En hoe moet ik daarna verder? Bij deze vragen en meer kan Personeelsrecht  helpen. Dit kan door te zorgen dat het dossier van de werknemer juridisch in orde is en eerst correspondentie op te stellen of samen het gesprek met de leidinggevende goed voor te bereiden en eventuele ondersteuning tijdens dit gesprek en juridische onderhandeling.

Vaststellingsovereenkomst
Als er sprake is van een ontslag met wederzijds goedvinden, kunnen de onderhandelingen vanuit Personeelsrecht gevoerd worden. Is er sprake van (langdurige) chronische ziekte dan heeft de werknemer ook nog eens te maken met de Wet Verbetering Poortwachter. ‘’Elke situatie is anders. Het gaat hier om de beste manier om de werknemer te ondersteunen  zodat deze met opgeheven hoofd weer verder kan!’’ aldus Caroline.

Kosten
Personeelsrecht werkt met vaste tarieven per dienst, zodat je als werknemer niet voor verrassingen komt te staan. En als het tot een beëindiging van de arbeidsovereenkomst komt, wordt de juridische vergoeding voor de inzet van Personeelsrecht altijd meegenomen in de onderhandeling waardoor de kosten voor Personeelsrecht in veel gevallen door de werkgever worden betaald. Het controleren van de vaststellingsovereenkomst is gratis.

Klantervaringen
De klanten zijn zeer positief over de professionele ondersteuning van Personeelsrecht. Van onverwacht ontslag , een chronische ziekte tot aan pesten op werk, werknemers weten  Personeelsrecht te vinden voor een goede oplossing van de arbeidsproblemen

Reactie van een klant op de website van Personeelsrecht
”Toen ik ziek was, vertelde mijn leidinggevende mij dat ik niet meer kon terugkomen op mijn afdeling in mijn huidige functie, omdat ik niet goed zou functioneren en bood mij aan (om ) een loopbaan coachingstraject te aan om mij te heroriënteren. Mijn baas vertelde mij dat ik 6 maanden de tijd had om een andere functie te zoeken binnen of buiten het bedrijf. 

Ik ben blij dat ik Caroline heb ingeschakeld. Caroline heeft zich enorm ingezet om mij te helpen en zelfs tot ’s avonds laat doorgewerkt om alles op tijd af te krijgen. De brieven van Personeelsrecht die naar de werkgever zijn gestuurd zijn haarscherp en juridisch dik in orde. Financieel hoef ik mij gelukkig geen zorgen te maken. Zonder Personeelsrecht had mijn toekomst er heel anders uitgezien.”

https://www.personeelsrecht.nl/

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl