Weekblad deGouda digitaal

Poll van NPO1: Meerderheid wil avondklok weg en wat vinden Gouwenaars van de avondklok?

Radio NPO1 is een Poll gestart waarbij gevraagd wordt aan lezers en luisteraars of zij het eens zijn met de avondklok. Op basis van de laatste resultaten is meer dan 89% voor om de avondklok te schrappen. De rechter bepaalde eergisteren dat er per direct een streep door de avondklok moest, omdat deze wettelijk niet goed is onderbouwd. Een overwinning voor Willem Engel van Viruswaarheid. Maar de kurk moest weer terug op de champagnefles toen werd besloten dat de avondklok sowieso tot vrijdag van kracht blijft. Dan kan het kabinet in de tussentijd aan de gang met een spoedwet en de benodigde steun van Tweede en Eerste Kamer. Schande, vindt Viruswaarheid.

Op de website van Radio NPO1 wordt er gesuggereerd dat Nederlanders er anders over denken en dat 80% van de Nederlanders de avondklok steunen. Echter blijkt dat niet te kloppen als je naar de tabel hieronder kijkt.


NPO Radio 1 Tabel: Dit is een screenshot  van donderdag 18 februari om 11.00 uur. Klik hier voor de NPO Radio 1 laatste cijfers.


Maar wat vinden Gouwenaars er eigenlijk van? Ook wij hebben een poll gestart. Je kan hieronder stemmen.

Moet de avondklok blijven?

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl