Weekblad deGouda digitaal

Presentatie blokkenschema Huiskamer van de Stad

Gouda – Vanavond zal tijdens een bijeenkomst van alle huiskamers het officiële blokkenschema worden gepresenteerd. Bijna 60 huiskamers doen mee aan deze unieke concertreeks in en om de binnenstad van Gouda.

Zondag 2 juni zal om 12.00 uur de opening plaatsvinden op het buitenpodium op de markt door wethouder Michiel Bunnik, voorafgegaan door een performance van de stadsdichter Pieter Stroop van Reenen en het duo Czech This! Tussen 13.00 en 13.30 starten alle optredens in de 60 huiskamers, waaronder de trouwzaal in het oude Stadhuys en nog vele andere bijzondere markante huiskamers in de stad.

Vanaf 13.00 uur vinden op het buitenpodium optredens plaats van “The best of COOL Talent” met o.a. Tjomme Elgersma en optredens van de musicalschool Iris Performing Arts met fragmenten uit de musical FAME. Als de huiskamerconcerten zo rond 16.30 uur zijn afgelopen, komen alle muzikanten, artiesten en huiskamereigenaren naar de markt voor een supergezellige afterparty met muziek van publiekslieveling Tribute en The Small Time Crooks. Voor iedereen gratis toegankelijk.

Klik op het plaatje voor het schema:

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl