Weekblad deGouda digitaal
weekendschool

Proeflessen Goudse Weekendschool voor leerlingen groep 6 en 7

Gouda – Kinderen die nu in groep 6 of 7 zitten, krijgen de kans volgende schooljaar mee te doen met de Goudse Weekendschool. Vanaf nu kan er ingeschreven worden voor een (gratis) proefles. Meedoen met de Goudse Weekendschool is leuk én goed voor je toekomst.

Leerlingen van de Goudse Weekendschool ontmoeten bijna elke zondag interessante gastdocenten. De afgelopen maanden bijvoorbeeld een politieagent, dierenarts en een chef-kok.

Ook gingen ze op bezoek bij onder meer de rechtbank, het Groene Hart Ziekenhuis, de Goudse Schouwburg en Transportbedrijf Stubbe.

Door mee te doen aan de Weekendschool vinden kinderen makkelijker hun plekje in de maatschappij. Kinderen vergroten hun kennis van de wereld en werken aan vaardigheden als presenteren en samenwerken. Oud-leerlingen vertellen dat ze ook meer zelfvertrouwen kregen. De lessen van de Goudse Weekendschool zijn gratis omdat enthousiaste bedrijven uit de Goudse regio en de gemeente Gouda financieel bijdragen.

Ouders en kinderen kunnen kennismaken met de Goudse Weekendschool door het volgen van een proefles. Opgeven is nodig. Kies een van de volgende proeflessen: zondag 1 juli, zondag 9 september, zondag 23 september of zondag 30 september. Een proefles begint om 11 uur en duurt tot half 3. Ouders worden uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Daarna kunnen de kinderen en hun ouders beslissen of ze zich aanmelden voor de lessen van de Goudse Weekendschool van volgende schooljaar.

Opgeven voor een proefles of meer informatie over de Goudse Weekendschool: info@goudseweekendschool.nl, www.goudseweekendschool.nl of 06 42 3377 86.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl