Weekblad deGouda digitaal

Protestdemonstratie tegen sluiting Woodies

Gouda – Uitgaanspubliek uit Gouda en omstreken organiseert een protestdemonstratie tegen de definitieve sluiting van Woodies en Lobbes. Maandag 26 februari besloot de burgemeester de uitgaansgelegenheden te sluiten vanwege structurele geweldsincidenten. De protestactie is zaterdag 10 maart om 22.30 uur voor de ingang van Woodies/Lobbes aan de Zeugstraat 5.

“Wij als uitgaanspubliek van Gouda en omstreken kunnen dit  niet zomaar over onze kant laten gaan! Gouda heeft al weinig uitgaansgelegenheden en nu met de sluiting van de Woodies/Lobbes blijft er bijna helemaal niets meer over”, zo schrijft men op de speciale protestpagina op Facebook. Men hoopt dat hierdoor het besluit in heroverweging wordt genomen en dat de sluiting ongedaan wordt gemaakt. Er is ook een oproep aan het publiek: “Laten we deze protestactie absoluut vreedzaam houden en aantonen dat we ons als uitgaanspubliek wel zeker degelijk kunnen gedragen.”

Petitie
Inmiddels is ook een online handtekeningenactie gestart om Woodies/Lobbes open te laten blijven. De petitie is dinsdagmorgen 27 februari 574 keer ondertekend.

https://www.petities24.com/woodieslobbes_moet_blijven?wh

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl