Weekblad deGouda digitaal

Raad & Win in Winkelcentrum Bloemendaal

Gouda – Van 8 december tot en met 22 december hebben we een spannende en leuke winactie in ons winkelcentrum: Raad & Win! Er wordt een grote doorzichtige kubus opgebouwd die gevuld wordt met ladingen cadeautjes. Bezoekers kunnen via de ingebouwde monitor invoeren hoeveel cadeautjes er volgens hen in de kubus zitten.

Diegene die het juiste aantal heeft ingevuld of diegene die het dichts bij het aantal cadeautjes zit, wint! De winnaar wint een Ipad. Voor de 3 personen die er ook dicht bij zaten met hun geraden aantal, hebben we 3 cadeaukaarten van ons winkelcentrum, t.w.v. €50,- Deze cadeaukaart is uit te geven bij elke winkel in het winkelcentrum. Op zaterdag 22 december om 12 uur worden de winnaars bekend gemaakt in het winkelcentrum.

Op zaterdag 15 en 22 december (tussen 11:00 en 15:00 uur) loopt een wandelende kerstboom door het winkelcentrum en maakt een praatje met de bezoekers. Een leuke ontmoeting die men nog lang zal onthouden.
Vrijdag 21 december (tussen 16:00 en 19:45 uur) verwennen twee, in prachtige kerstoutfits geklede, dames alle bezoekers op heerlijke kerst-zuurstokjes.

Om het geheel feestelijk af te maken komt er op de dagen 3 verschillende koren en/of bandje in het winkelcentrum om alle bezoekers toe te zingen met gezellige kerstliederen. Voor meer informatie: www.facebook.com/winkelcentrumbloemendaal

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

 

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl