Weekblad deGouda digitaal

Riverdale Festival bijna uitverkocht

Gouda – De tweede editie van het Goudse dancefestival Riverdale lijkt net als vorig jaar te gaan uitverkopen. Waar het vorig jaar 3.500 bezoekers verwelkomde op GOUDasfalt, vindt het festival volgende week zaterdag 25 mei plaats in de Goudse Poort. Daar biedt het festival ruimte voor maar liefst 5.000 danceliefhebbers.

Programma
Van 13:00 tot 00:00 uur is het festival geopend. Op de Rave Area zal de gehele dag door house en techno door het L-Acoustics geluidssysteem klinken, met o.a. Bart Skils, De Sluwe Vos, ROD (alias Benny Rodrigues) en de terugkerende Remco Beekwilder achter de decks. Op de Urban Area wordt in tropische setting uitbundig gedanst op headliner Jonna Fraser en o.a. Afro Bros, Johnny 500 en Nafthaly Ramona.

Ook is er randprogrammering; live street-art van graffiti artiesten FETS en RASTA en een culinaire line-up met Viejee’s, Pomms, Xochimilco, David’s Gelato, Mellow, Holy Crêpe en De Gare Kip.

Nieuw terrein
Door ontwikkelingen op het terrein van GOUDasfalt was het voor de organisatie niet meer mogelijk om Riverdale daar ook in 2019 te organiseren. De nieuwe locatie van het festival is Nieuwe Gouwe O.Z. 40. De wijziging van het terrein brengt echter voornamelijk voordelen met zich mee. Door de grotere capaciteit en het vlakke terrein kan er namelijk een sensationele show van hoge kwaliteit geproduceerd worden. Bezoekers kunnen zich opmaken voor imposante stage-designs en strakke lichtshows.

Late Tickets zijn verkrijgbaar voor €29,- (excl. €1 servicekosten) op www.riverdalefestival.nl/tickets.

Riverdale Radio op GoudaFM
Donderdag 2 mei was de eerste uitzending van Riverdale Radio op GoudaFM. Bij Riverdale Radio staat alles in het teken van het festival dat op 25 mei plaats vind.  Ook draaide lokale DJ’s Housefabrique Soundsystem en Konstrukt Alliance een techno liveset.

Donderdag 15 mei heeft Riverdale Radio ‘urban’ als thema en worden er wederom twee kaarten weggeven. Wat moet je doen? Gewoon live mee kijken via www.goudafm.nl en een mailtje sturen naar redactie@goudafm.nl 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl