Weekblad deGouda digitaal

Riverdale Radio op GoudaFM

Gouda – De tweede editie van het Riverdale Festival staat voor de deur. Vanaf aankomende donderdag staat GoudaFM drie keer helemaal in het teken van het jongste Goudse festival. De organisatoren vertellen je in de live audio- en videostream alles wat je moet weten, er zijn livesets en interviews met Riverdale DJ’s en je kunt kaarten winnen.

Donderdag 9 mei trappen Garro Wiersema en Senèn Arias van GoudaFM af vanuit de GoudaFM studio in de Chocoladefabriek met de Rave (house en techno) uitzending. Organisatoren Gerben Roskam, Thomas de Boer en Jos Uitterhaegen schuiven aan om je alles te vertellen over het festival en de techno artiesten. De muziek wordt verzorgd in livesets van de lokale DJ’s The Housefabrique Soundsystem en Konstrukt Alliance.

Donderdag de 16e staat het programma helemaal in het teken van Urban, met alles over Urban op Riverdale, info over food en drinks en livesets van DJ’s Rio Valente en MC Joreno.

Glazenstudio op het terrein
En als klap op de vuurpeil zendt GoudaFM donderdag de 23ste live uit vanuit een glazen studio op het festivalterrein. Terwijl de opbouw nog in volle gang is zet de zender weer een vette liveset neer, de DJ’s blijven nog even geheim. Je hoort hier ook de laatste ins en outs over de festivaldag. Ook kan tijdens de show twee kaarten winnen!

Nog geen kaarten?
GoudaFM geeft iedere uitzending twee kaarten weg. Als special organiseert de zender een DJ contest, waarvan de winnaar zal draaien op de afterparty in Friends. Ook deze kaarten win je in de uitzending door te bellen naar 0182 – 763 871 of te reageren onder de stream op Facebook.

Check dus in op donderdag 9, 16 en 23 mei tussen 19.00 en 20.00 uur live op www.GoudaFM.nl en de facebookpagina’s van deGouda / GoudaFM en Riverdale.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl


Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl