Weekblad deGouda digitaal

Rob Gieben verlaat aan het einde van het seizoen sv Donk

Gouda – Rob Gieben, dit seizoen als hoofdtrainer verbonden van de Goudse voetbalvereniging Donk, heeft het bestuur van de top derdeklasser laten weten dat hij de club aan einde het seizoen gaat verlaten. Reden voor zijn vertrek is een verschil van inzicht over de uitvoering van het technisch beleid. 

Rob Gieben: “Als ik deze conclusie na een relatief korte periode kan trekken, vind ik dat je  naar de club toe open en eerlijk moet zijn en niet moet gaan voor een langere samenwerking.” Hij zegt over de Goudse club: “Donk is een mooie club met veel mogelijkheden. Met de talentvolle spelersgroep en mijn staf is het heel prettig werken. Trainingen worden uitstekend bezocht, de prestaties zijn goed, want zowel het eerste als het tweede staat bovenaan, de doorgestroomde jeugd is ingepast en volop in ontwikkeling én we hebben de mazzel aan onze kant qua het aantal blessures.”

Wat hij hierna gaat doen, weet Gielen nog niet. Zijn doel voor de nog resterende periode bij sv Donk, omschrijft hij als volgt: “Het accent blijft liggen op het structureel ontwikkelen van het individu en het team. Uiteindelijk komt het resultaat vanzelf. Op deze manier zorg ik dat er eind van het seizoen een goed fundament aanwezig is. Daarop kan de nieuwe hoofdtrainer in het volgend seizoen verder bouwen.”

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl