Weekblad deGouda digitaal

‘Roze Zaterdag 2018 in Gouda’

Gouda – De werkgroep Roze Zaterdag Gouda heeft zich kandidaat gesteld voor 2018. De werkgroep zegt dat door veel steun vanuit de Goudse ondernemers en instellingen ze inzetten op dat jaar in plaats van op 2019.

In een schriftelijke reactie laat de werkgroep het volgende weten: “Afgelopen maand zijn er schriftelijke vragen gesteld binnen de provincie Zuid-Holland. Uit de antwoorden hierop is naar voren gekomen dat naast de gemeente Gouda ook de provincie haar steun heeft uitgesproken. Het enthousiasme naar aanleiding van deze antwoorden is zo groot dat we het nu niet meer voor ons kunnen houden. We gaan voor een roze Gouda in 2018.”

Bidbook
De werkgroep heeft Gouda al aangemeld. Uiterlijk 1 mei moet het bidbook ingediend zijn bij de Stichting Roze Zaterdagen Nederland. De stichting maakt op 23 juli bekend welke stad in 2018 de ‘Roze Zaterdag’ mag organiseren. “Het is nu een kwestie van de puntjes op de i zetten en de definitieve lay-out kiezen. We willen uiteraard een bidbook neerleggen waar de Stichting Roze Zaterdagen niet omheen kan. Gouda is een stad met een lange tolerante en vrije geschiedenis. Dit willen wij in 2018 aan heel Nederland laten zien.”

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl