Weekblad deGouda digitaal

Samenwerking met Promen verlengd

De reguliere onderhoudswerkzaamheden binnen gebieden van Groenalliantie zijn voor de komende 3 jaren gegund aan sociale werkvoorziening Promen. Het gaat hier om het legen van prullenbakken, verwijderen van zwerfvuil en schoonmaken van meubilair. Groenalliantie en Staatsbosbeheer vinden het belangrijk dat mensen met afstand tot de arbeidsmarkt kans krijgen om onderdeel te zijn van het arbeidsproces.

Promen
Promen is een sociale werkvoorziening uit Gouda dat mensen uit de regio met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt naar en bij werk. In de samenwerking met Staatsbosbeheer zal het o.a. gaan om medewerkers met de indicatie ‘Nieuw beschut’. Zij kunnen alleen werken in een rustige omgeving en met begeleiding. De recreatiegebieden van Groenalliantie zijn hierdoor een goede werkplek voor ze.

Groenalliantie Midden-Holland e.o.
Groenalliantie Midden-Holland e.o. is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpen a/d IJssel, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Ze behartigen de belangen van natuur, landschap en openluchtrecreatie in de recreatiegebieden in de Krimpenerwaard en rond de Reeuwijkse Plassen. Staatsbosbeheer is verantwoordelijk voor het beheer van de gebieden.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl