Weekblad deGouda digitaal

Schennispleging Reeuwijk: getuigen gezocht

Reeuwijk – In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 september zijn een man en een vrouw uit Gouda lastig gevallen door een schennispleger op een parkeerplaats aan de Reeuwijkse Plassen bij de Reeuwijksehoutwal. Wij zijn op zoek naar getuigen die rond 03.30 uur iets gezien hebben op deze locatie.

De man en de vrouw zaten in een auto op de parkeerplaats toen zij opeens een man voor hun auto zagen staan. Hij toonde zijn geslachtsdeel en begon te masturberen. De man en de vrouw wilden vervolgens snel wegrijden, maar de man opende het portiek van hun auto. De twee slaagden erin om de deur snel weer te sluiten en reden via de Reeuwijk brug de Raadhuisweg op.

Langs de breevaart op de Raadhuisweg stopten de twee Gouwenaars om 112 te bellen. Een paar minuten later zagen zij vanuit de richting van het Reeuwijkse Hout een donkere, glimmende auto aan komen rijden. De bestuurder van deze auto stapte vervolgens uit en dit bleek de schennispleger te zijn. Uit paniek besloten de twee direct weg te rijden in de richting van Gouda. Hierbij reed een auto hen tegemoet. Mogelijk heeft de bestuurder van deze auto de schennispleger en zijn auto gezien.

Signalement verdachte
Man van 50 a 60 jaar
Donkergrijs / zwart haar
4/5 cm lang haar ongeveer (omhoog gemodelleerd)
Ovaal hoofd
Slank postuur
Donkere kleding

Wij komen graag in contact met de bestuurder van de tegemoetkomende auto die rond 03.40 uur op de Raadhuisweg reed en mogelijk de schennispleger en zijn auto heeft zien staan. Ook spreken wij graag met getuigen die rond 03.30 uur iets gezien hebben van de schennispleging op de parkeerplaats aan de Reeuwijkse Plassen. Wij zijn bereikbaar via 0900-8844.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl