Weekblad deGouda digitaal

Schoentje zetten voor Sinterklaas 

#Gouda – Kinderen konden afgelopen zaterdag door middel van spelletjes in de stad het geheim van sinterklaas ontdekken. In Het Oude Stadhuys op de Markt werd het geheim op een feestelijke manier, met theater, onthuld. Daarmee is het Sinterklaasfeest nog lang niet voorbij, want zaterdag 28 november mogen alle kleine kinderen hun schoen zetten.

Dat kan tussen 12.00 en 18.00 uur in Het Oude Stadhuys op de Markt. Sinterklaas hoopt dat er meer dan duizend schoenen worden gebracht. Daarmee zou het wereldrecord schoen zetten worden bereikt. Alle kinderen krijgen een bijzonder cadeautje in hun schoen, die ze zondagmiddag tijdens koopzondag tussen 15.00 en 19.00 uur weer kunnen ophalen. Dan is er meteen een Pietenfeest in de Burgerhal. Dit festijn wordt georganiseerd door het DOE platform en het Oude Stadhuys.

Voor de kinderen zijn er dit weekend twee lampionnenoptochten. Vrijdag om 19.00 uur start er vanaf de Speelwinkel aan de Raam een lampionnenoptocht. Zaterdag organiseert de Kadebuurt een Sinterklaasoptocht. Deze optocht begint om 18.30 uur bij buurthuis De Kade aan de Jan Luijkenstraat 25.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl