Weekblad deGouda digitaal

Schoonmaakrachten

ALECS is een middelgroot schoonmaakbedrijf in Midden-Holland. Wij begrijpen de kracht van een frisse en schone omgeving en leveren met gedreven mensen een dienstverlening van hoge kwaliteit. Ook is ALECS zowel ISO als VCA gecertificeerd en vinden wij service en communicatie uiterst belangrijk! Momenteel hebben wij vacatures voor:

MEDEWERKER(-STER) BEDRIJFSBUREAU (Full-Time)

Het bedrijfsbureau regelt alle zaken rond de uitvoering van onze werkzaamheden. Samen met je collega ben je de spil van het bedrijf! De werkzaamheden bestaan uit diverse receptietaken, personeelsplanning, urenverwerking, wagenparkbeheer, inkoop, klantencontact, etc. De aangeboden functie is een zeer gevarieerde functie binnen een klein team. Onze nieuwe collega heeft een MBO werk-, en denkniveau en kan tevens goed overweg met Microsoft Office. Daarnaast ben je leergierig en werk je gestructureerd. Wij bieden je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een prima salaris en een contract direct bij ALECS. Ook bieden wij mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels persoonlijke begeleiding en opleiding(en).

MEDEWERKER(-STER) SCHOONMAAKSERVICE (Part-Time | verschillende uren | verschillende locaties)

Als medewerker(-ster) schoonmaakservice ben je het visitekaartje van ons bedrijf! Je begrijpt het belang van een schone en frisse werkplek en handelt daarnaar. Ondersteuning en begeleiding krijg je van ons bedrijfsbureau en van de rayonleiding. Je werkzaamheden bestaan uit het schematisch schoonmaken van bedrijfspanden waarbij ook eigen inzicht en initiatief zeer wordt gewaardeerd. Onze nieuwe collega heeft een LBO werk-, en denkniveau en is van zichzelf een ‘opgeruimd type’. Je vindt het fijn om de handen uit de mouwen te steken en je hebt goede contactuele vaardigheden. Wij bieden je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een prima salaris en een contract direct bij ALECS. Ook bieden wij mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels persoonlijke begeleiding en opleiding(en). 

VAKANTIEKRACHTEN (Part-Time & Full-Time)

Vakantiekrachten bij ALECS ondersteunen onze Medewerkers(-sters) Schoonmaakservice en onze Dagploeg-Specialisten tijdens de vakantieperiode. Je werkt veel samen met ervaren collega’s en je  wordt ook gecoacht en begeleid. Onze tijdelijke collega’s vinden het leuk om zich bij een schoonmaakbedrijf in te zetten en om extra geld te verdienen in de vakantieperiode. Je mag natuurlijk zelf aangeven welke weken je beschikbaar bent en hoeveel uren je wilt werken!  Wij bieden je een goed salaris en een aantrekkelijke bonus wanneer je meer uren werkt! Wil je hier alles over weten? 

OPROEPKRACHTEN SCHOONMAAKSERVICE  (verschillende uren | verschillende locaties)

Je wil wel werken maar je kunt niet altijd op vaste tijden? Meld je aan als oproepkracht bij ALECS! Bij ziekte of verlof van onze collega’s neem jij zijn/haar taken (tijdelijk) over. We bellen je van tevoren en bespreken de betreffende locatie en tijden waarbij je zelf kunt aangeven of dit je schikt! Ondersteuning en begeleiding krijg je van ons bedrijfsbureau en van de rayonleiding.  Je werkzaamheden bestaan uit het schematisch schoonmaken van bedrijfspanden. Onze nieuwe collega heeft een LBO werk-, en denkniveau en is van zichzelf een ‘opgeruimd type’. Je vindt het fijn om de handen uit de mouwen te steken en je hebt goede contactuele vaardigheden. Wij bieden je een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden waaronder een prima salaris en een oproep-contract direct bij ALECS. 

Heb je interesse in een van onze functies en wil je meer weten? 

Bel ons dan voor een kennismakingsgesprek op 0182-634300 of stuur een email naar info@alecs.nu.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl