Weekblad deGouda digitaal

Schrijfwedstrijd voor Week van Autisme

Voor de week van autisme organiseert het team van Agathos ambulante hulpverlening uit Gouda en omstreken een schrijfwedstrijd. Mensen die zelf autisme hebben en mensen die betrokken zijn bij iemand met autisme kunnen hieraan meedoen. Deelnemers maken kans op een cadeaubon.

Autisme heeft grote invloed op het leven. Mensen die hiermee te maken hebben, worden vaak niet goed begrepen door anderen. Dit jaar is het thema van de Autismeweek: ‘Autisme is niet te genezen, onbegrip gelukkig wel!’. Dit thema vraagt om aandacht voor het onbegrip waar mensen met autisme en hun mantelzorgers mee te maken hebben. Meer bekendheid geven aan autisme onder het grote publiek kan vooroordelen wegnemen. Agathos zal de mooiste inzendingen publiceren op haar website www.agathos-thuiszorg.nl. Mensen die willen deelnemen aan de schrijfwedstrijd kunnen hier ook terecht voor meer informatie. Een verhaal inzenden kan tot 4 april.

Het landelijke programma van de Autismeweek 2015 is te vinden op de actiewebsite van de Autismeweek 2015: www.autismeweek.nl.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl