Weekblad deGouda digitaal

Select Festival maakt programma tweede editie bekend

Gouda – Van gevestigde namen tot veelbelovend talent en van lokale artiesten tot een legende uit Detroit. Het muzikale programma van Select Festival is bekendgemaakt. 22 acts komen op 25 juli naar GOUDasfalt voor de tweede editie van het elektronische muziekfestival. 

Opvallende namen zijn DJ Bone, de Amerikaan staat bekend als een grondlegger van hedendaagse techno en housemuziek, David Vunk, het Rotterdamse uithangbord in de elektronische muziekscene en Lövestad, dat duo komt met een uitgebreide live-show naar Gouda.

Andere prominente artiesten zijn Amsterdammers Sandrien, TITIA, Victor Crezée en Tsepo. Jeff Solo en het duo Nino&Frankie komen over uit de Maasstad. Select Festival hecht veel waarde aan lokaal talent. Samen met de Goudse artiesten Banque, Hani Tuna, Hette, Mien San, Pac, Wag1, Ron L en Thick Chicken willen ze de Goudse muziekscene op de kaart brengen. Zij krijgen allen een mooie plek op het festival. 

Tickets voor Select Festival 2020 zijn te koop via: www.selectfestival.nl/ticketsHet volledige programma vind je hier: https://www.facebook.com/events/2373699689552257/

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl