Weekblad deGouda digitaal

Select Festival onthult: drie podia in 2020

Na de eerste editie in 2019 keert Select Festival op 25 juli terug naar GOUDasfalt. Dat doet het festival met een nog breder muziek-, kunst- en cultuurprogramma. Bovendien wordt er een derde podium toegevoegd en zullen er meer delen van het industriële terrein worden gebruikt. Welke artiesten er op het programma staan wordt op 26 februari bekend gemaakt.

Uit het niets lanceerde Select Festival afgelopen zomer hun eerste festival. Het was een samenkomst van elektronische muziek, kunst en cultuur. Daar programmeerde het festival zes hoofdacts (KI/KI, Elias Mazian, Samuel Deep, Philou Louzolo, Lewski en Jeff Solo) en acht lokale acts (Thick Chicken, Egypt Tuna, Hette, Marwz, Mien San, Banque, Pac en Frankly). Dankzij het derde podium komen er in 2020 nog meer ‘headliners’ én lokale dj’s naar het festival. Het kunst- en cultuurprogramma zal sterk worden uitgebreid met meer kunstenaars en foodtrucks. 

GOUDasfalt

Terwijl er achter de schermen hard gewerkt wordt aan Select Festival 2020, houdt de organisatie de ontwikkelingen rondom GOUDasfalt nauwlettend in de gaten. ‘Samen met andere organisatoren hopen wij dat we muziekevenementen kunnen blijven organiseren op GOUDasfalt. Het is een prachtige plek voor de stad. We begrijpen goed dat er duidelijkere regels moeten komen voor de omwonenden, daarom denken we graag mee met alle betrokken partijen.’ zegt Select Festival.
De reguliere kaartverkoop voor Select Festival 2020 start op dinsdag 4 februari via www.selectfestival.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl