Weekblad deGouda digitaal

Select Festival organiseert digitaal evenement

Gouda – Het was een flinke klap voor de organisatie toen bekend werd dat de tweede editie Select Festival niet door kon gaan, naar aanleiding van de COVID-19 maatregelen. Alle plannen waren al ingediend bij de gemeente, het programma was gepresenteerd en de eerste tickets waren verkocht. Om die teleurstelling te verwerken werden de koppen bij elkaar gestoken om alsnog iets te organiseren. Dat resulteerde in het online evenement: Select Broadcast.
 
Op 25 juli, de dag dat Select Festival 2020 zou plaatsvinden op GOUDasfalt, zendt het festival heel de dag muziek uit. De zogenoemde livestream is te zien en beluisteren op internet. Het geheel wordt in beeld gebracht door Goudse video- en fotograven. Op het programma staan uitsluitend artiesten uit de regio en de filmlocatie is uiteraard GOUDasfalt. De organisatie spreekt daarom van een stukje citymarketing voor de stad Gouda.
Op meerdere manieren beleven
De organisatoren van Select Festival zeggen dat ze wel even moesten nadenken of ze het festival wilden vervangen door een online evenement. Het is voor hen belangrijk dat het een mooie belevenis wordt. Daarom kijkt het team naar manieren om Select Broadcast op bijzondere wijze aan het publiek te tonen. Binnenkort hopen ze hierover meer bekend te kunnen maken.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl