Weekblad deGouda digitaal

Selectie Jodan Boys draait 2000 gehaktballen voor Vitesse-Jodan Boys

Gouda – De selectie van Jodan Boys gaat donderdag 8 december a.s. maar liefst 2000 gehaktballen draaien in de aanloop naar de wedstrijd Vitesse-Jodan Boys op 14 december a.s.. Keurslager John Boere uit Haastrecht heeft aangeboden om alle supporters die meegaan met de bus een heerlijk broodje bal gehakt te geven voor vertrek. Voorwaarde was wel dat een paar spelers en de trainer mee komen helpen om 2000 ballen gehaktballen te komen draaien in de slagerij. 

“Wat je belooft moet je waarmaken, maar dat het er zoveel zouden worden, had ik niet verwacht. Dit is wel een hele klus,” aldus keurslager John. “Maar met behulp van de selectie gaat dit zeker goedkomen. Het is een unieke actie die past bij dit onvergetelijke moment in de historie van CVV De Jodan Boys.“

Zowel trainer Dennis van den IJssel als de spelers Marvin Straver, Don Mimpen, Michel Verkaik en Dirk Pieter Rietveld zijn donderdag voor even ‘keurslager’. De ballen worden aanstaande donderdag vanaf 9 uur gedraaid en daarna heerlijk gebraden. Op 14 december a.s. worden ze dan warm aangeleverd bij de club. De medewerkers van de slagerij gaan er voor zorgen dat iedereen een heerlijk broodje bal krijgt. De broodjes bal worden voor vertrek aangeboden aan de supporters.

De broodjes worden geleverd door bakker Van der Eijk, ook uit Haastrecht. Beide bedrijven dragen Jodan Boys al jaren lang een warm hart toe en zijn sponsors van de club.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl