Weekblad deGouda digitaal
Sinterklaas

Sinterklaas ook in Stolwijk

Zaterdag 23 november 2019 komt Sinterklaas en zijn gevolg naar het Dorpsplein van Stolwijk. Om 14.00 uur zal de Sint met zijn gevolg het dorp aan waar een groot podium voor Sinterklaas en zijn Pieten klaar staat. De Sint kijkt in ieder geval alweer enorm uit naar het grote onthaal dat hem ieder jaar in Stolwijk te wachten staat.

Vanaf 13.45 uur is er deze zaterdag van alles te beleven op het Dorpsplein van Stolwijk en kan een ieder vast een goed plekje zoeken om de Sint een warm welkom te geven. Er is muziek van de Harmonie en warme chocolademelk en speculaas van De Nieuwe Polderkeuken. Om circa 14.00 uur ontvangt de wethouder van de gemeente Krimpenerwaard, mevrouw Hofman, Sinterklaas en zijn gevolg waarna de Sint plaats zal nemen op het grote podium. Hier kunnen alle kinderen de Sint na afloop de hand schudden.

Verder kunnen op het Dorpsplein de kinderen weer onder begeleiding van de vele Pieten deelnemen aan de spannende Pietenspelen.

Meer nieuws over Sinterklaas – Waar slaapt Sinterklaas? Klik op deze LINK Word er nog getrakteerd tijdens Sinterklaas? Klik op DEZE en voor pietennieuws, klik op DEZE

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl