Weekblad deGouda digitaal

Sjaak Bral het jaar uit

Waddinxveen – Het jaar is nog niet afgelopen, maar de Haagse cabaretier Sjaak Bral ziet het einde naderen. In Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen probeert hij in twee try-outs, vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober alvast vorm te geven aan zijn oudejaarsshow.

Wat een jaar. De Nederlander wordt geteisterd door een maalstroom van nieuws, echt of nepnieuws. De wereld is in rep – maar wie neemt het roer?

Sjaak Bral is de enige cabaretier die al eenentwintig jaar in z’n eentje een oudejaarsconference naar de theaters brengt. Non-stop. Altijd actueel. Vlammend en vertederend. Met bravoure en humor. Ook het jaar 2018 wordt vakkundig gefileerd en – overgoten met de gulle lach – opgediend.

Al was uw jaar nog zo waardeloos – u maakt het tóch nog goed met de oudejaarsconference van Sjaak Bral. De pers was lovend over de voorgaande conferences onder de titel Vaarwel, gevolgd door het jaartal. “Getapt en filosofisch tegelijk”, schreef NRC. De Telegraaf: “Rap van tong, scherp en superactueel” en de Volkskrant: “Klassieke, bijna Kaniaanse oudejaarsconference”.

De try-outs beginnen beide dagen om kwart over acht en de toegangsprijs is 17,50 euro, inclusief pauzedrankje en ticket fee.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook