Weekblad deGouda digitaal

Snuffelen tussen 25.000 CD’s en LP’s

Gouda – Het ouderwetse vinyl (LP) is nog altijd erg populair onder de mens, zo ook in Gouda. Op zaterdag 4 mei vind dan ook de platenbeurs Gouda plaats in de Agnietenkapel.

De oude LP’s kan je al bemachtigen voor een kleine bedrag. Een aantal standhouders standhouders uit Nederland en zelfs Belgie zullen aanwezig zijn. Deze “PlatenBazen” zullen muziekliefhebbers uit Gouda en omstreken trekken. Naast bakken vol LP’s kan men ook LP/single-hoezen, vinylbenodigheden en muziekshirts vinden.

Diverse muziekgenres zullen aanwezig zijn. Van Reggae op nieuw en oud vinyl, Jazz op prachtige oude lps, Electronische muziek op 12 inches, Rock muziek op CD & LP, tot sixties singles. Je kan gaan voor de koopjes maar ook zal je mooie Collectors treffen. Voor de bezoekers wordt een kopjes koffie gezet met wat lekkers . Terwijl je geniet van de koffie en de mooie muziek in Agnietenkapel kan je lekker snuffelen in de platenbakken. De toegang is gratis en de deuren gaan open om 10.00 uur en de platenspelerspelers wordt uitgezet om 17.00 uur.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android  

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl