Weekblad deGouda digitaal

SP Gouda organiseert online politiek café

Gouda – ”De spanningen in de wereld nemen toe. Meerdere grote machtsblokken, de opkomst autoritaire leiders en regimes, internationale verdragen en rechten die onder druk staan. Klimaatverandering, pandemieën: de wereld wordt er niet veiliger op. Grote landen bereiden zich serieus voor op nucleaire herbewapening en een nieuwe koude oorlog aanstaande” vertelt Boris Stil van SP Gouda.

Volgens de SP is een nieuwe wapenwedloop is niet het antwoord. ”Kernwapens zijn geen oplossing, maar het probleem. En een andere uitweg is mogelijk. Eén van dialoog en ontwapening in plaats van escalatie. Om dit te bewerkstelligen is het van belang om een brede beweging op te bouwen. Dat werkte in de Jaren ’80, dat werkt ook nu. De SP en actiegroep Niet in Mijn naam nemen het voortouw in het opbouwen van deze beweging”

Veel vragen die onbeantwoord zijn aldus de SP. Daarom organiseren zij een online Politiek Café op donderdag 27 mei. Te gast zijn Midas Anijs van Niet in Mijn Naam en SP-Tweede Kamerlid Jasper van Dijk. De uitzending begint om 20:00 uur en is te zien via ZOOM. Kijk hiervoor op www.gouda.sp.nl

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl