Weekblad deGouda digitaal

SP: Muur van Steun voor ouders toeslagenaffaire

Gouda – Zaterdag 31 juli vanaf 11 uur staan vrijwilligers van de SP Gouda in het centrum van de stad. Zij geven voorbijgangers de gelegenheid om een bericht achter te laten op een bord. Hiermee willen ze een Muur van Steun bouwen, waarmee ze symbolisch achter de gedupeerde ouders van de toeslagenaffaire staan. De SP laat zien de ouders nog niet te zijn vergeten. 

De afgelopen jaren heeft Renske Leijten, Tweede Kamerlid voor de SP, er alles aan gedaan om in de toeslagenaffaire de onderste steen boven te krijgen. Na een lange weg is alle betrokken ouders beloofd het in orde te maken. Boris Stil, afdelingsvoorzitter SP Gouda, vertelt: “Helaas is het tot op de dag van vandaag zo dat er nog altijd gezinnen wachten op het geld. Vreselijk natuurlijk.”

Door de verkiezingen, de formatie en de actualiteit lijkt het alsof het leed van de ouders ver achter ons ligt. Maar voor de gezinnen is dat anders. “Door deze actie wil de SP Gouda, samen met haar stadsgenoten, laten zien dat we de ouders nog niet vergeten zijn”, aldus Boris Stil. “We staan als een muur achter ze!”.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl