Weekblad deGouda digitaal

Speeddaten bij WadCultureel

Waddinxveen- Speeddaten heeft een nieuwe betekenis gekregen bij WadCultureel. Het bedrijf nodigt mensen op zaterdag 14 september uit om een nieuwe liefde te vinden. Deze liefde is alleen niet met een nieuw iemand, maar nieuwe instrumenten (of zang), schilderen of workshops.

Het leren zingen of leren bespelen van de instrumenten kan bij Vonk, maar er is nog veel meer te doen. Om 12.15 uur of om 13.15 uur kan er een percussie/salsa workshop gevolgd worden, of meedoen aan de creatieve verrassingsworkshop om 12.15 uur: deelname is gratis. In de middag zorgen De Bernies en het Vonkorkest op het buitenpodium voor muzikale gezelligheid. Tekenaars kunnen hun licht opsteken bij de cursisten van Vonk die hun schilderezels mee naar buiten hebben genomen en lekker aan de slag gaan. Ter kennismaking mag er een keer gratis worden meegedaan in een tekencursus.

Aanmelden voor een speeddate (gratis proefles) kan op zaterdag 14 september bij de kraam van Vonk. Als het niet klikt met de speeddate, kan er gekozen worden voor een andere. ‘’Echte zekerheid kun je pas krijgen als je elkaar in 4 kennismakingslessen beter leert kennen.’’ Zegt het bedrijf. Hiervoor inschrijven kan ook bij de kraam van Vonk op WadCultureel, op die dag ontvangt u €10,00 korting.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl