Weekblad deGouda digitaal

Sportieve ideeën voor Gouda? Laat het weten

Heb jij een gouden idee over sporten in Gouda of kom je op een idee tijdens je vakantie? Geef jouw idee dan voor 1 september door via www.gouda.nl/sportidee en wie weet wordt jouw idee wel werkelijkheid!
“In Gouda sporten veel inwoners en er zijn al veel sportmogelijkheden. Maar Gouda wil nog meer mensen in beweging krijgen en houden”, aldus sportwethouder Michiel Bunnik. Daarom verzamelt de gemeente deze zomer ideeën uit de stad om daarmee samen met sportaanbieders een lokaal sportakkoord op te stellen. In dit akkoord staat de sportambitie van Gouda voor de komende twee jaar.

Lokaal sportakkoord
Sportaanbieders en -liefhebbers hebben al langer het plan om samen te werken aan een nog sportievere stad. Tijdens sportcafés die Sport.Gouda organiseert, komen allerlei thema’s aanbod. Met de komst van de sportformateur is het doel nog meer partijen aan tafel te krijgen en het gesprek aan te gaan over de invulling van een sportakkoord. Die partijen zijn sportverenigingen, sporters, sportscholen, andere commerciële sportaanbieders, maatschappelijke partijen en bedrijven in willen zetten voor sport en beweging.

Sportaanbod in Gouda
Voor de een betekent sport gezelligheid, voor een ander gezondheid en voor weer een ander betekent sport presteren. Het sportaanbod in Gouda is veelzijdig en toegankelijk voor iedere inwoner die iets zoekt. Van zwemmen tot voetbal en van yoga tot bootcampen. Bij een sportvereniging, in je eentje of op een andere georganiseerde manier. Ook zijn er mooie sportevenementen in de stad zoals het jaarlijkse Gouda Beach Experience en de Goudse Singelloop.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl