Weekblad deGouda digitaal

Start bouw woningen Middenwillens in zicht

#Gouda – De eerste paal van 44 woningen in Middenwillens kan in het eerste kwartaal van 2016 de grond in. De verkoop van de tweede fase begint ook dit voorjaar.

Inmiddels is de gemeente gestart met het bouwrijp maken van de bouwlocatie. Daarna kan Janssen de Jong Bouw West met de daadwerkelijke bouw van de woningen beginnen. Deze eerste fase bestaat uit 6 hoekwoningen, 20 rijwoningen, 14 halfvrijstaande en 4 geheel vrijstaande villa’s. Alle woningen zijn voorzien van royale achtertuinen en de jaren ’30 architectuurstijl.

Tweede fase Middenwillens

De tweede fase van Middenwillens zal volledig bestaan uit koopwoningen in de vrije sector. Ditmaal is er ruimte voor circa 55 woningen. Het plan omvat hoekwoningen (met garage), rijwoningen, seniorenwoningen en twee-onder-een-kap-woningen. Een deel van de woningen heeft een unieke ligging aan het water. Middenwillens wordt een kindvriendelijke woonwijk aan de rand van Gouda met veel ruimte voor water en groen. Het wordt een exclusieve Goudse buurt, gelegen aan de Goudse Hout.

 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl