Weekblad deGouda digitaal

Start inschrijving Goudse Singelloop

#Gouda – Het startschot van de Goudse Nationale Singelloop zal op vrijdag 11 september voor de 27e keer over de Markt in Gouda klinken. Duizenden enthousiastelingen leggen tussen de één en tien kilometer af door de Goudse binnenstad.

De laatste jaren is de Singelloop geen wedstrijdloop meer, maar bestemd voor recreanten. Deze beslissing is genomen om het aantal recreatielopers te verhogen, en sindsdien is het aantal deelnemers bijna verdubbeld. Behalve de individuele loop is er ook een teamloop op de 7 en 10 km, deze start gelijk met de individuele loop.

Op woensdag 27 mei om 17.00 uur gaat de inschrijving open. Vorig jaar waren sommige lopen al binnen een half uur uitverkocht, belangstellenden moeten er dus snel bij zijn. Op de site www.singelloop.nl en op de facebookpagina staat informatie over de inschrijfgegevens, zodat iemand eventueel ook door een ander kan worden ingeschreven.

Als herinnering aan de Goudse Singelloop is er weer een speciaal hardloopshirt ontworpen, kijk hiervoor op de facebookpagina: https://www.facebook.com/GoudseSingelloop

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl