Weekblad deGouda digitaal

Stolwijk – Verzorgende 3IG – Wilgenhoven

WelThuis is de overkoepelende naam voor 18 mooi gelegen woonzorglocaties in de regio’s Woerden, Krimpenerwaard, Zoetermeer en Gouda. Dit zijn kleinschalige woonvoorzieningen voor bewoners met dementie en/of lichamelijke beperkingen. Ook heeft WelThuis verzorgingshuizen en appartementen met zorg in de nabijheid.

WelThuis zoekt op korte termijn een nieuwe collega voor haar Woonzorgcentrum Wilgenhoven, te Stolwijk.Verzorgende 3 IG(Woonzorgbegeleider 3)Parttime: minimaal 18 uur per week

De locatie Wilgenhoven bestaat uit 54 moderne twee- en driekamerappartementen voor ouderen. De appartementen zijn te koop of te huur. Elk appartement is ongeveer 90 tot 95m² en heeft een eigen balkon, een ruime woonkamer, een keuken, twee slaapkamers, een grote douche/toiletruimte en een bergruimte.
Voor ouderen met lichamelijke beperkingen of dementie zijn er 4 groepswoningen op de begane grond. In elke woning wonen 7 bewoners. Elke modern ingerichte woning heeft een grote sfeervolle gezamenlijke huiskamer met keuken. De bewoners hebben een eigen appartement.
De gastvrije medewerk(st)ers zorgen hier dat de bewoners zich Wel Thuis voelen!

Jouw baan
Je geeft zowel individueel als aan de gehele groep van bewoners begeleiding en draagt zorg voor het welzijn en de gastvrijheid in de woning. Je bent in staat om onze kernwaarden Persoonlijk, Oprecht, Deskundig en Ondernemend te vertalen naar jouw dagelijkse werkzaamheden.
amen met de bewoner en zijn naasten bepaal je hoe jij hem/haar de beste zorg kunt leveren, die past binnen de visie van Welthuis: Wel zo gastvrij! Zo ga je uit van waar de bewoner behoefte aan heeft en weet dit in teamverband op een professionele maar ook soms op een anders dan gebruikelijke wijze mede te organiseren.
Je bent in staat om de behoefte aan een huiselijke omgeving met warme zorg, persoonlijke ontmoetingen en zinvolle ervaringen, die kleur geven aan het leven van alledag, te creëren.
Je handelt op basis van het zorgleefplan m.b.t. de medicatie, toezicht, gebruik tilliften, voeding en probleemgedrag. Uiteraard onderhoud je professioneel contact met familie/vertegenwoordigers en mantelzorgers.

Jouw team
Het kernteam zorg bestaat uit ruim 20-28 enthousiaste collega’s met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners. Er wordt zoveel mogelijk met vaste teams per woning en op de woongroep gewerkt, bestaande uit medewerkers van verschillende leeftijden. Alle teams zijn zelfsturend en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol. Binnen de Wilgenhoven is het wenselijk en is er ruimte om jezelf te ontplooien en te werken aan verbetering in kwaliteit van zorg.

En wie ben jij?
-Je bent pro actief en daadkrachtig en begeleid bewoners met behoud van eigen regie of neemt de regie (tijdelijk) over daar waar van toepassing. Je bezit een gezonde dosis humor en draagt bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners.
-Jij bent enthousiast, flexibel in zowel inzet als in staat om mee te bewegen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen. Je staat open voor het verder ontwikkelen van jouw eigen kwaliteiten en zet deze graag in om met en van elkaar te leren in het team.
-Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ben je bekend met Outlook, Word en Excel en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
-Je bent vanzelfsprekend in het bezit van tenminste een diploma Verzorgende niveau 3IG en een BHV certificaat is wenselijk.
-Gezien de samenstelling van het team is het een pré wanneer je tenminste 3 jaar praktijk ervaring hebt.
-Verder verwachten wij van jou dat je voor alle diensten inzetbaar bent.

Spreekt onze visie, cultuur en werkwijze jou aan? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Wat wij jou bieden
– Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van een jaar en aansluitend de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
– Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd.
– De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen, een lerend leven lang.
– Een baan waarin je kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden, jouw inbreng is van belang.
– Afhankelijk van je kennis en interesse krijg je een teamrol die zoveel mogelijk bij je past.
– Inschaling conform CAO VVT, FWG 40 de hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. (maximaal € 2.870,58 bruto per maand op basis van 36 uur)
-Je krijgt 8% vakantietoeslag en (vanaf december) zelfs 8,3% % eindejaarsuitkering en kan je gebruik maken van de fiscale uitruil mogelijkheden conform WelThuis regeling.
-Je pensioen bouw je op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
-Een lidmaatschap bij de Ledenservice met veel extra mogelijkheden en korting op diverse verzekeringen.

Ruimte voor jezelf!
WelThuis heeft een aantrekkelijk pakket eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden. Waarbij je binnen de geldende voorwaarden van de werkkostenregeling , kunt kiezen uit een fiets, verschillende laptops en tablets.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature solliciteer dan direct middels de button ‘Solliciteren’ via de website: www.werkenbijwelthuis.nl

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met contactpersoon: Natasja Vreeswijk, locatiemanager : n.vreeswijk@welthuis.nl of tel:06-29017853.

Voorafgaand aan jouw indiensttreding dient een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te worden aangevraagd.

NB. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in deze procedure.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl