Weekblad deGouda digitaal

Studenten mboRijnland halen 671,90 euro op voor Spieren voor Spieren

Gouda – Eerstejaars studenten van de Goudse school mboRijnland hebben op dinsdag 12 maart een bedrag van 671,90 euro overhandigt aan Spieren voor Spieren.

Dit bedrag was opgehaald tijdens een voetbaltoernooi eerder dit jaar. Dat toernooi was georganiseerd voor leerlingen van basisschool Wereldwijs in Gouda.

Opdracht
De opdracht voor de mbo-studenten uit Gouda was het organiseren van een evenement gekoppeld aan een goed doel. Hierdoor leren zij een sportief evenement te organiseren én om te gaan met financiële afwikkelingen. De studenten kozen voor basisschool Wereldwijs in Gouda, waar ze een voetbaltoernooi voor groep 7 en 8 organiseerden. Vervolgens zijn de kinderen langs de deur gegaan om geld op te halen voor het goede doel. Een voorbeeld van goede en vruchtbare samenwerking.

Spieren voor Spieren
Spieren voor Spieren wil het onmogelijke mogelijk maken voor kinderen met een spierziekte. De organisatie zet zich actief in als het gaat om bewustwording creëren en voorlichting geven over spierziekten bij kinderen. Ook werkt Spieren voor Spieren aan het vergroten – en behouden van – eigen naamsbekendheid om de doelstellingen op langere termijn veilig te stellen.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android   

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl