Weekblad deGouda digitaal

Supermarkt Hoogvliet krijgt metamorfose en heropent 23 mei

Gouda – Op donderdag 23 mei om 8.00 uur wordt de vernieuwde Hoogvliet supermarkt aan de Nieuwe Gouwe Oostzijde in Gouda heropend. De supermarkt is na een korte verbouwing opgefrist en uitgevoerd in de nieuwe Hoogvliet huisstijl. Vanwege de verbouwing is de supermarkt gesloten van zondag 19 tot en met woensdag 22 mei.

Nieuwe uitstraling
De Hoogvliet supermarkt is uitgevoerd in de nieuwe ‘Helemaal Hoogvliet’ huisstijl van Hoogvliet, die zich kenmerkt door licht, ruimte en speelse houten achterwanden en een lattenplafond. Op het pand prijkt het nieuwe Hoogvliet-logo.

De winkel is uitgebreid met een actiestraat waar alle aanbiedingen nog sneller gevonden kunnen worden. Direct in het oog springt het vers-eiland met verse producten, zoals pizza, grillproducten, tapas, buitenlandse kaas en traiteurmaaltijden. Het assortiment is uitgebreid met exclusieve topwijnen, vriesverse schepvis en een ruimer aanbod non-food artikelen. Op het parkeerterrein bij de winkel kan men nog steeds gratis parkeren.

Ook al is er op het oog flink wat veranderd, de klant winkelt nog steeds in haar vertrouwde Hoogvliet supermarkt, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hand in hand gaan met de laagste prijzen in de buurt.

Openingsactiviteiten
De heropening van de vernieuwde supermarkt wordt gevierd met feestelijke activiteiten en spectaculaire openingsaanbiedingen. Op de openingsdag worden de eerste 250 klanten bij besteding van € 15,00 getrakteerd op een heerlijke chocoladecake. Op zaterdag 25 mei staat er van 12.00 tot 17.00 uur een kraam waar pannenkoeken worden geprint met het nieuwe Hoogvliet logo. Klanten en passanten kunnen daar van een gratis pannenkoek smullen.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl