Weekblad deGouda digitaal

’t Oude Stadhuys; parel van Gouda!

Gouda – Over de hele wereld zijn er mensen die het Stadhuis van Gouda kennen. Veel van hen, maar ook veel van de mensen uit Gouda en omgeving, weten echter niet hoe het huidige interieur eruit ziet. En dat is jammer! Het interieur is namelijk, nadat het stadsbestuur naar het Huis van de Stad vertrok, stevig aangepakt. Niet door het allemaal te vervangen, maar juist door het eeuwenoude interieur op die manier te behandelen dat het mooi zou blijven én geschikt zou zijn voor evenementen. Zo ontstond een samensmelting van het verleden en eigentijdse voorzieningen.

Ervaar het ‘WOW-effect’
Om het interieur te kunnen bewonderen, moet je natuurlijk wel een stap in het gebouw zetten. Ontdek de verschillende ruimtes met het oorspronkelijke interieur uit de vijftiende eeuw, waar vandaag de dag prachtige evenementen plaatsvinden. De ruimtes zijn zo ingericht dat er voor elke bijeenkomst, vergadering, trouwerij of diner een passende sfeer kan worden neergezet. Verbaas je over het samenspel van klassieke schoonheid, moderne faciliteiten en geraffineerde verlichting. De huidige exploitant die verantwoordelijk is voor de inrichting heeft duidelijk een klantgerichte instelling. Dit interieur voldoet aan ieders sfeerwensen!

Doe je gasten een bijzondere ervaring cadeau
Of je nu in Gouda of in de regio gesetteld bent, de kans dat gasten dit originele interieur eerder gezien hebben is niet groot. ’t Oude Stadhuys voegt echt iets toe aan ieder soort evenement. De ervaring leert dat bruiloftsgasten sneller ontroerd raken, dat er vóór een vergadering al een goede sfeer ontstaat en dat feesten onvergetelijk worden. Het leuke is dat je vanuit iedere ruimte in ‘t Oude Stadhuys een prachtig uitzicht hebt op de omliggende Markt met zijn oude gevels en gezellige terrassen. Een korte onderbreking van een bijeenkomst of vergadering is geen straf, hier in hartje Gouda.

De passende locatie voor je evenement
Of je nu als bestuur, als bedrijf of als vereniging een originele locatie zoekt; ’t Oude Stadhuys kan aan al je wensen voldoen. Het gebouw heeft verschillende zalen, voor grote en kleine groepen. De Sterzaal is geschikt voor grote diners, de Collegezaal voor efficiënte vergaderingen en de Burgerzaal voor een sfeervol feest. Menig toerist heeft al met jaloerse ogen gekeken naar mensen die een evenement bezochten in dit prachtige gebouw. Je gasten zullen je dan ook erg dankbaar zijn als je hen deze prachtige locatie voorschotelt!

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook