Weekblad deGouda digitaal

Tafelronde 29 kart 7.500 euro bij elkaar voor kinderboerderij

Het kartevent van Tafelronde 29 (RT29) heeft €7500,- opgebracht voor kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Zo’n twintig bedrijven- en vriendenteams van zes personen raceten dit bedrag op 15 februari bij elkaar tijdens een spannende kartmiddag met aansluitend een diner. De serviceclub overhandigde symbolisch de cheque aan het bestuur en vrijwilligers van de kinderboerderij uit Gouda.

De steun is bijzonder welkom, vertelt bestuurssecretaris Lianne Vermeulen. “Wij zijn ontzettend blij met dit mooie bedrag. Sinds de actie #RedDeKinderboerderij zijn we overspoeld met positieve reacties uit de hele samenleving. Gelukkig heeft de gemeente ons nu voor 2018 extra geld toegezegd. Toch is onze actie nog lang niet klaar. Voor 2019 en daarna hebben we structureel meer geld nodig. Daarom is het belangrijk dat bedrijven en particulieren ons blijven steunen. Dit event is daar een mooi voorbeeld van”, vertelt bestuurslid Lianne Vermeulen.

Vriendenclub
De kinderboerderij heeft een warme band met Tafelronde29 uit Gouda, een vriendenclub van 20 mannen tussen de 25 en 40 jaar. Deze Tafelronde maakt deel uit van RoundTable, een internationaal netwerk van tafels. Het motto: hart voor de maatschappij omzetten in concrete actie. Dat doet RT29 voor de kinderboerderij met enige regelmaat. Zo verkoopt Tafelronde 29 al drie jaar tijdens de Goudse Hofstedendagen ijs op de brug bij de entree. Dat levert altijd een mooi bedrag op. Met dit event bij Bleekemolens Race Planet in Delft doet de Tafelronde 29  er nog een schepje bovenop.

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl