Weekblad deGouda digitaal

Talenten van Nu: Cora

Gouda – ‘Talenten van Nu’ is een nieuwe serie in samenwerking met Het Kantoor van Nu waarbij werkzoekenden de gelegenheid krijgen om zichzelf te presenteren op een creatieve en unieke manier. Deze serie zal gepubliceerd worden in deGouda digitaal en deGouda APP.

Veranderen is spannend en leuk tegelijk. Met iets nieuws beginnen brengt zoveel verschillende gevoelens en gedachtes met zich mee. Onzekerheid over je eigen kunnen en of het wel de juiste keuze is. Maar ook energie en opluchting als je de eerste stap op de nieuwe weg durft te zetten. Ook al weet je nog niet precies hoe die weg gaat lopen.

 

Vanuit verbinding wil ik anderen inspireren

 

Ik herken het allemaal. De beslissing om vitaliteits- en lifestylecoach te worden, voelt spannend en als een verademing tegelijk. Maar het is ook zo’n logische stap. Want ik focus me altijd op wat iemand nodig heeft om zichzelf goed en blij te voelen. Waarmee kun je jezelf het beste voeden? Dat gaat niet alleen over gezond eten, maar ook jezelf voeden met beweging, goede gedachtes en mensen om je heen. Ik kan anderen inspireren om met een heel andere blik naar de situatie te kijken. Out of the box denken, ik doe het zo graag.

Altijd in verbinding met de ander. Ik wil begrijpen wat iemand bezig of juist tegen houdt. Bij elke verandering staan er beren op de weg. Ook op mijn weg kom ik ze tegen, groot en wel. Maar de beren van een ander benader ik moeiteloos van verschillende kanten. Om er dan samen achter te komen dat ze helemaal niet zo eng zijn en je zelfs een kant op kunnen sturen die je van te voren niet had kunnen bedenken. En zo kunnen keuzes die eerst zo onmogelijk lijken, je de energie geven die je nodig hebt om je weer goed te voelen.

Ben jij ook werkzoekend en wil je ook in beeld? Mail dan naar: info@hetkantoorvannu.nl 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl

Volg ons op Facebook