Weekblad deGouda digitaal

Talenten van NU – Marlies

Gouda – ‘Talenten van Nu’ is een nieuwe serie in samenwerking met Het Kantoor van Nu waarbij mensen, die daar een loopbaantraject hebben gevolgd de gelegenheid krijgen om zichzelf te presenteren op een creatieve en unieke manier. Deze serie zal gepubliceerd worden in deGouda en deGouda APP.

Ik kijk graag met een onderzoekende en nieuwsgierige blik. Daarom houd ik zoveel van reizen. Ik krijg energie van een nieuwe omgeving. Van ontdekken wat er achter die eerste aanblik zit. Net even verder kijken, dan ontdek je de mooiste dingen.

Met mijn analytische blik ontdek ik meerwaarde

Op reis zoek ik graag rivieren en mooie kusten op. Ze geven me een gevoel van rust. Het inspireert, want water blijft altijd stromen. Het staat nooit stil en is nooit hetzelfde, het vormt zich naar nieuwe situaties.

Net als ik, ik wil blijven groeien en innoveren.

 

Ik ga in mijn werk niet alleen maar voor de korte termijn resultaten. Geef mij de ruimte om met mijn onderzoekende blik die laag eronder te ontdekken. Wat is er precies aan de hand, hoe kunnen we zorgen dat er ook op langere termijn goede resultaten worden gehaald? Verbeteringen aanbrengen die echt effect hebben, in de maatschappij of op het leven van anderen. Daar zet ik graag mijn analytische talent voor in. Om daarna met goed plannen en organiseren de beste resultaten neer te zetten.

 

Wil jij ook jouw verhaal in beeld?

Mail dan naar: info@hetkantoorvannu.nl

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl