Weekblad deGouda digitaal

Talentendag bij Jodan Boys

Gouda – Voetbalvereniging cvv De Jodan Boys organiseert op 18 april een talentendag. De talentendag is bedoeld voor jeugdspelers (nog geen lid van Jodan Boys) die denken voldoende talent en ambitie te hebben om volgend seizoen in het hoogste selectieteam van hun geboortejaar bij Jodan Boys uit te komen. De talentendag is voor jeugdspelers geboren in 2000 tot en met 2011.

Speciale training
Trainers zullen de jeugdspelers uit Gouda en omstreken tijdens een speciale training beoordelen op hun voetbalkwaliteiten. Daarna kunnen spelers worden uitgenodigd om voor een bepaalde periode mee te trainen in de nieuwe selecties. De talentendag vindt plaats op het complex van Jodan Boys aan de Sportlaan in Gouda.

Hoog niveau
De jeugdselectieteams van Jodan Boys spelen op een hoog niveau. Om het niveau te handhaven zoekt Jodan Boys nieuwe talenten uit Gouda en de nabije regio die het in zich hebben op regionaal niveau te voetballen én beter willen worden. Spelers worden beter door betere medespelers, betere tegenstanders en goede jeugdtrainers.

Inschrijven
Inschrijven kan (tot 15 april) via de site van Jodan Boys (www.cvvdejodanboys.nl).

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl