Weekblad deGouda digitaal

Teun Willemse 60 jaar lid Scheidsrechtersvereniging Gouda e.o.

Gouda – Dit jaar is het 60 jaar geleden dat een jonge man met de ambitie scheidsrechter te worden zich aanmeldde als lid bij de Scheidsrechtersvereniging Gouda en omstreken. Die ambitie heeft hij waargemaakt, en hoe!

Als een van de eersten van onze leden heeft Teun Willemse de top van het amateurvoetbal gehaald en aan het betaalde voetbal mogen ruiken, meestal als – toen nog – grensrechter. Ook buiten het veld maakte Teun zich nuttig voor het scheidsrechterswezen.

Hij was nog niet lang lid of hij werd al in diverse commissies gevraagd. Zo is hij tijden lang half Gouda rondgereden om toto/lotto-briefjes op te halen. Dat de cijfers hem goed lagen, blijkt wel uit het feit dat hij midden jaren 60 al tot penningmeester werd gebombardeerd en dat vele jaren heeft volgehouden. Hij is ook degene die ervoor verantwoordelijk is dat we nu al ruim 50 jaar op de dinsdagavond trainen. Dat was daarvoor nl. helemaal niet vanzelfsprekend. Teun is tot in de jaren 90 trainer geweest.

Daarnaast bekleedde Teun diverse functies bij de KNVB als begeleider en rapporteur. Het is dus niet voor niets dat Teun al vele jaren erelid van de vereniging is en een koninklijke onderscheiding draagt. En nu is hij dan 60 jaar lid.

Op maandag 11 maart (aanvang 19.30 uur) wordt hij hiervoor tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Scheidsrechtersvereniging Gouda e.o. onderscheiden. Het gebeurt niet heel vaak dat er leden 60 jaar lid zijn, dus het bestuur wil hier bijzondere aandacht aan besteden.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

 

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl