Weekblad deGouda digitaal

The Gouda Shop opent de deuren op 2 maart

Gouda – Gouwenaars weten het wel, hun stad is wereldberoemd vanwege, met name, kaas en stroopwafels. Dat de stad veel meer te bieden heeft, dat weten de Gouwenaars ook en het lijkt alsof ook de rest van de wereld langzaam tot dat inzicht komt. Het hele jaar door lopen er bezoekers door de stad. Groepen staan onder het carillon van het Stadhuis te wachten tot de poppen naar buiten komen en het bekende melodietje over de Markt klinkt. Gezinnen vermaken zich in de Siroopwafel Fabriek en binnenkort komt daar de Cheese Experience bij.

De Sint Jan en Museum Gouda krijgen ook steeds meer bezoekers, en terecht natuurlijk. Met evenementen als de Keramiekdagen, Gouda bij Kaarslicht en Zotte Zaterdag (om maar een paar voorbeelden te noemen) is er het hele jaar door wel wat te beleven in het centrum van deze prachtige stad.

De Goudse Tessa van Breda is trots op haar stad maar constateerde ruim een jaar geleden dat er nog wel iets ontbrak. Ze had hier wel ideeën over en de stadsgenoten met wie ze hierover sprak, reageerden stuk voor stuk enthousiast. En dus besloot ze dat het tijd werd in actie te komen.

Het resultaat is een plek aan de Lange Tiendeweg waar iedereen die een stukje Gouda zoekt, zal slagen. Een mooie winkel met een warme uitstraling. In de winkel alleen maar authentieke producten. Een heel gevarieerd aanbod met Gouda als rode draad. Van Gouds plateel tot unieke houten Goudse huisjes (uiteraard gemaakt van lokaal hout). Daarnaast hangen er fraaie foto’s van Goudse fotografen en vind je er unieke kranttekeningen. Maar ook stoere hoodies en t-shirts en mooie polo’s die overduidelijk Gouds zijn. Er is nog veel meer te zien, maar er is ook iets te beleven. Achter in de winkel zie je Gouda zoals je Gouda nog niet eerder zag. Neem plaats in dit bijzondere Goudse stadsbeeld, laat een foto nemen en je hebt echt iets unieks in handen.

Zaterdag 2 maart is The Gouda Shop open voor het publiek. Kom je vóór 15 maart en geef je minimaal 15 Euro uit? Dan mag je gratis op de foto in het unieke Gouda-hoekje van de winkel en krijg je de foto mee.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl