Weekblad deGouda digitaal

Traplift bij Gemaal maakt kans uit het ANWB Fonds

Haastrecht – Gemaal De Hooge Boezem in Haastrecht maakt kans op € 10.000 van het ANWB Fonds om een traplift te realiseren. Deze lift staat hoog op haar verlanglijstje. De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ geeft € 10.000 per provincie aan het meest inspirerende maatschappelijke project. Stemmen kan nog tot 24 november via anwb.nl/stem.

In Gemaal De Hooge Boezem achter Haastrecht kunnen bezoekers zien en horen hoe we in het westen van Nederland vanaf het jaar 1000, ver onder zeeniveau, toch kunnen wonen, werken en recreëren. Ook mindervalide mensen kunnen de verschillende afdelingen in het museum bekijken, behalve de filmruimte op de eerste verdieping. Met een traplift kunnen zij daar wel komen. Al jaren staat zo’n lift op het verlanglijstje van het Gemaal. Met heel veel stemmen hoopt het Gemaal op een bijdrage uit het ANWB Fonds om daarmee deze lift met bijvoorbeeld Koninklijke Otolift te kunnen realiseren.

Op anwb.nl/stem onder Zuid-Holland staat het Gemaal genoemd als een van de acht projecten uit deze provincie, waarop gestemd kan worden. Begin 2021 worden de cheques uitgereikt aan de provinciale winnaars. Het ANWB Fonds ondersteunt voor het derde jaar op deze manier maatschappelijke initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit en vrije tijd.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl