Weekblad deGouda digitaal

Twaalf weken op ontdekkingsreis in de wereld van sport

De Sportieve ontdekkingsreis gaat weer bijna van start. Na succesvolle eerdere edities organiseert SPORT•GOUDA weer een nieuwe reeks. Vanaf 4 maart 2020 kunnen kinderen van 6 tot 8 jaar, in 12 weken ontdekken welke sport zij het leukste vinden. Korfbal, judo, volleybal, turnen, badminton, rugby of handbal, iedere week heeft een nieuw thema. Het doel? De keuze voor een sport(vereniging) voor kinderen eenvoudiger maken. Inschrijven kan vanaf 16 december 2019.

Op reis in de Zebra
Vanaf 4 maart 2020 gaat er weer een groep van 25* ‘ontdekkingsreizigers’ tussen de 6 en 8 jaar op reis in sporthal de Zebra. Elke woensdag komt er een andere sportvereniging die een nieuwe etappe van de 12 weken durende reis gaat verzorgen. Dit keer zijn dit onder meer korfbal, judo, volleybal, turnen, badminton, rugby en handbal. De sportieve deelnemertjes kunnen op deze laagdrempelige manier wekelijks kennismaken met verschillende sporten en zo makkelijker hun keuze voor een sport(vereniging) maken. Vorige jaren is de Sportieve ontdekkingsreis een groot succes gebleken. 

Informatie over de Sportieve ontdekkingsreis 2020
Voor wie: Kinderen van 6-8 jaar
Wanneer: 4 maart t/m 3 juni 2020 (m.u.v. de schoolvakanties)
Woensdagmiddag 14:00 – 15:00 uur*
Waar: Sporthal de Zebra
Kosten: € 67,50, te voldoen bij inschrijving via de webshop van SPORT•GOUDA.
Inschrijven: Schrijf je in via de webshop, dit kan tot uiterlijk 14 februari 2020.

* Wanneer de inschrijving voor deze eerste groep vol is, gaat er een inschrijving voor een tweede uur van 15:15 – 16:15 uur open. Kijk voor alle informatie en inschrijven op www.sportpuntgouda.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl