Weekblad deGouda digitaal

Twee Goudse bedrijven winnen Ondernemersprijs Midden Holland

Gouda – Twee Goudse bedrijven hebben de Ondernemersprijs Midden Holland in hun categorie gewonnen. Het zijn Excent Tandtechniek Gouda (in de categorie Grootzakelijk) en Carapax IT (in de categorie MKB). De prijzen werden maandagavond uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Goudse Schouwburg.

Addie Borst en Ronald van Vliet van Carapax IT (een IT-dienstverlener met een maatschappelijke insteek; het bedrijf biedt werk aan normaal en hoogbegaafde mensen met autisme) ontvingen de prijs uit handen van wethouder Jan de Laat. De wethouder reikte ook de prijs uit aan de directie van Excent Tandtechniek Gouda.

Oogzorg
De prijs in de categorie Detailhandel & Horeca ging naar Janny en Bas Molenaar en René Melching van Oogzorg Bastiaan Optiek in Waddinxveen. Zij kregen de prijs van de burgemeester van de gemeente Waddinxveen, Evert Jan Nieuwenhuis.

Het was maandagavond de vierde keer dat de Ondernemersprijs Midden Holland werd uitgereikt. De genomineerde bedrijven zijn allen gevestigd in de deelnemende gemeentes, te weten: gemeente Gouda, gemeente Zuidplas, gemeente Waddinxveen, gemeente Bodegraven Reeuwijk en gemeente Krimpenerwaard.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl