Weekblad deGouda digitaal

Tweede druk voor ‘Goudse en Zuidplas’ thriller ‘Noodlot’

Gouda/Zuidplas – De thriller boek van deze zomer Noodlot, wordt voor de tweede druk uitgegeven. Het boek van schrijfster Marlen Visser werd dit jaar in juni uitgebracht. Marlen tekende hiervoor een contract bij uitgeverij Prometheus, de uitgever van onder andere Simone van der Vlugt en Griet op de Beeck.

Voor dit verhaal heeft ze zich laten inspireren door een gebeurtenis in het Zeeuwse Vrouwenpolder, zes jaar geleden, toen de Postcodeloterij-hoofdprijs op de enige postcode van dit kleine dorp viel. Waarmee alle inwoners automatisch winnaar of verliezer werden. Patrick Lodiers (BNN) maakte er een documentaire over. Ook in Moordrecht viel ooit de Postcodeloterij-hoofdprijs, maar dan langer geleden (in 2003).

De thriller speelt zich af in de gemeente Zuidplas, op de plek waar het vijfde dorp is beoogd en ook Gouda komt er  in voor. Twee weken geleden nam burgemeester Han Weber van de gemeente Zuidplas een persoonlijk exemplaar van Marlen Visser.

Naast auteur is Visser ook schrijfcoach en geeft ze schrijfcursussen in Gouda. In november geeft Visser een aantal workshops via op haar website te vinden zijn.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl