Weekblad deGouda digitaal

Van Der Valk met een bijzonder kerstdiner

Dinsdagavond 17 december jl. vond in het Van der Valk Hotel Nieuwerkerk een bijzonder kerstdiner plaats. Veel ouderen zijn met kerst alleen. Het Nationaal Ouderenfonds vindt dat dat anders kan en daarom initiëren zij jaarlijks, in samenwerking met Van der Valk, door het hele land kerstdiners.

Ook in gemeente Zuidplas werd een kerstdiner georganiseerd. Het kerstdiner werd gratis aangeboden aan maar liefst 80 ouderen, die waren voorgedragen door o.a. de ouderenbonden, de Zonnebloem en Welzijn Zuidplas. Doel van het diner is om ouderen samen te brengen tijdens de feestdagen. Daarnaast konden ouderen tijdens het diner in contact komen met tafel- en buurtgenoten, waar mogelijk mooie vriendschappen uit voort komen. Vrijwillige ‘tafeldames’ droegen hier een steentje aan bij. Er was een sfeervol programma samengesteld met een welkomstwoord van wethouder Daan de Haas en muzikale intermezzo’s verzorgd door muziekonderwijs MOZ-Art en zangkoor ‘Zomaar Gewoon’ uit Gouda.

 Na het feestelijke diner kregen de genodigden een verrassingstasje mee naar huis, met o.a. een attentie van ‘tuincentrum van der Dussen’ en kerstkaarten van leerlingen van de Wingerd. Vrijwillige chauffeurs van o.a. Rotaryclub Zuidplas en de Lionsclub, zorgden ervoor dat de ouderen na deze heerlijke avond ook weer veilig thuiskwamen. 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl