Weekblad deGouda digitaal

Van Groningen naar Kroatië voor het goede doel

# Gouda – Met een auto van meer dan 25 jaar oud een afstand van 3700 kilometer afleggen? Theo Vernooy uit Waddinxveen en Eric Both uit Nieuwerkerk aan den Ijssel doen het. Voor KiKa gaan zij de uitdaging aan. Met 19 andere auto’s maken zij de tocht van Groningen naar Kroatië.

Theo vertelde dat hij het meeste uitkijkt naar het avontuur en het mooie weer. “Het sleutelen onderweg als er wat misgaat, vind ik mooi om mee te maken. Daarnaast vind ik het leuk als je niet weet wat het allemaal brengt.” De instelling van Theo is dat hij er zelf niets aan wil verdienen. “Ik heb een leuke week en het is een fijne gedachte dat ik het doe voor het goede doel”, zegt hij.

Wel zitten er spelregels vast aan het meedoen van de tocht. Iedereen van de Barrelchallenge is verplicht om elkaar te helpen bij pech. “Het is tenslotte ‘samen uit, samen thuis'”, vertelt Theo Vernooy. Het is de eerste zomereditie van de Barrelchallenge die hij rijdt. “De wintereditie vond ik supergaaf vanwege de uitdaging met sneeuw en ijs.”

Het volledige interview is te lezen in de Krant van Gouda van 18 juni en is afgenomen door Robbert Duijnstee.

Getagd met:

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl