Weekblad deGouda digitaal

Veel aandacht voor de jeugd bij Gouda bij Kaarslicht

#Gouda – Gouda bij Kaarslicht, dat morgen weer plaatsvindt, heeft dit jaar extra aandacht voor kinderen en jongeren. Speciaal voor de jeugd zijn er dit jaar verschillende vertrouwde en nieuwe programmaonderdelen. Bij de ceremonie rond de boom zingt het ZO! Gospelchoir, een swingend jong muziekgezelschap. 

Nieuw is ook het Kerstverwonderlab dat in de museumtuin te zien en te beleven is. In de Chocoladefabriek wordt het Gouden Boekje ‘De Goudse Kaarsjes’ in een bijzondere voorstelling verbeeld. Schrijver en illustrator Harmen van Straaten maakt hiervan zelf deel vanuit.

Meidengroep O’3gene
Dansschool Gouda is aanwezig met een Schaduwdans, eerst bij de Waag, later bij het Erasmusplein bij de Garenspinnerij en het Jeugdtheaterhuis is met flashmobs door de hele stad te zien.

In So What verzorgt de talentvolle Goudse jeugd van Cool Talent de avond. Als klapstuk is op de Markt rond 21.00 uur de meidengroep O’3gene te horen en zien.

Ook de vertrouwde elementen keren terug. Achter de Waag is in de middag de levende kerststal van de kinderboerderij te zien. Op de Markt kom je zo maar de schaapherder en de ganzenhoeder tegen met hun dieren, onder begeleiding van de hond. Ook de poppenkast van de Dam, het Dickenstheater, Clowns enzo, ze zijn allemaal weer van de partij. Kijk voor de locaties en tijdstippen op www.goudabijkaarslicht.nl.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl