Weekblad deGouda digitaal

Verkiezingsactiviteiten komen op gang

Gouda – Dat er op 21 maart gemeenteraadsverkiezingen zijn, begint langzaam merkbaar te worden. De politieke partijen laten aan de hand van allerlei activiteiten zien dat ze ertoe doen. Niet alle partijen zijn nog zover. Een klein overzicht van wat al wel bekend is.

“Voor de komende twee maanden hebben we naast de bekende debatavonden, flyer en canvas acties en de verkiezingsmarkt ook wat extra’s. We mogen nog niets zeggen over hoog bezoek. Zo zijn we op de komende koopzondagen op maar liefst vier locaties in Gouda te vinden, waarbij we gaan zorgen voor een glimlach bij elke Gouwenaar. Daarnaast zullen we op korte termijn een winkel openen in de binnenstad. In deze winkel zullen we op drukke dagen het winkelend publiek ontvangen”, aldus Ronald Verkuijl.

De ChristenUnie doet op 10 maart mee met NL Doet. Er zal dan ook een fractielid van de ChristenUnie uit de Tweede Kamer aanwezig zijn.

De Partij voor de Dieren gaat de komende maanden niet zozeer campagne voeren maar vooral en gewoon door met de handen uit de mouwen steken en werken aan de resultaten die ze belangrijk vindt voor de stad. Corina Kerkmans: “We delen geen gadgets uit, maar bereikbare idealen. Om hieraan invulling te geven, zullen we onder meer in januari, februari en maart onze zwerfafvalacties uitvoeren. Ook na maart gaan we daar gewoon weer mee door.”
De SP meldt nog bezig te zijn met haar campagneplan. De aftrap daarvan zal zijn op zaterdag 10 februari zijn. Hoe en wat, dat wordt nog uitgewerkt.

Nieuw tijdens deze gemeenteraadsverkiezingen zijn de inzet van speciale Whatsappnummers. VVD en CDA hebben er beiden een. Gouwenaars kunnen daar hun vragen en opmerkingen 24/7 kwijt.

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl