Weekblad deGouda digitaal

Vernieuwd Winkelcentrum Gouda Goverwelle krijgt steeds meer vorm

Gouda – Sinds vorige maand kunnen klanten van Winkelcentrum Gouda Goverwelle terecht in een vernieuwde Albert Heijn en Bakker Arjan. Beide zijn na een ingrijpende verbouwing weer open met een aantrekkelijke, moderne winkel. Ook de Zeeman en Team Kappers krijgen een vernieuwd pand. Daarmee wordt het gemoderniseerde winkelcentrum steeds meer zichtbaar. 

Middenmolenplein
Nu de aanpak van het binnengedeete voltooid is, ligt de focus op het vernieuwen van de hoofdentree en de buitengevel. Tijdens deze werkzaamheden blijven het winkelgebied en horeca-terras altijd goed en veilig bereikbaar. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan de afronding van het nieuwe parkeerterrein. Dit laatste gebeurt in twee delen, zodat altijd één deel beschikbaar blijft.

Afronding
De werkzaamheden zijn naar verwachting media oktober klaar. Het winkelcentrum en het parkeerterrein blijven toegankelijk via de tijdelijke entree. De opening van het vernieuwde Winkelcentrum Gouda Goverwelle zal op een feestelijke manier gebeuren. Meer info hierover volgt later.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl