Weekblad deGouda digitaal

Vertrouwd gezicht van het Groenhovenbad gaat met pensioen

Gouda – Na 24 jaar trouwe dienst bij het Groenhovenbad neemt Jan van den Heuvel begin deze zomer afscheid. Hij werd onlangs 65 jaar en gaat over enkele maanden met pensioen. Volgens Jan’s collega’s is hij een vertrouwd gezicht, zeker voor de wat oudere gasten.

“Ik ga het contact met de kinderen en de ouders ontzettend missen. Dat vond ik namelijk erg fijn en leuk”, zegt Jan. Kinderen vonden het erg leuk om bij hem zwemlessen te volgen. Op de vrijdagochtend geeft hij zwemles aan gehandicapten. Jan van den Heuvel maakt er een feestje van. “Vijf minuten voor het einde van een zwemles zet hij Frans Bauer op. Dan weten de mensen dat de les bijna eindigt”, vertellen zijn collega’s. “Dat is echt Jan zijn ding, want dan gaat hij swingend langs het bad. Hij is dan helemaal in zijn element. Daarom zal het zeker een gemis worden zonder Jan.”

Hij kiest er wel bewust voor om nu te stoppen: “Je moet ooit met pensioen gaan. Binnenkort maar eens zien hoe ik dat ga volhouden, maar stilzitten doe ik niet hoor!” Op donderdag 7 juli werkt Jan voor het laatst in het Groenhovenbad.

 

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456


E info(@)degouda.nl