Weekblad deGouda digitaal

Vier district titels voor Goudse Taekwondoka’s Akabbouz

Gouda / ‘s Hertogenbosch – Taekwondovereniging Akabbouz uit Gouda heeft zaterdag 23 Februari jl. maar liefst vier  District titels veroverd bij de Open Zuid-Nederlandse kampioenschappen Taekwondo in ’s Hertogenbosch. De organisatie lag in handen van de Taekwondo Bond Nederland en er deden in totaal ruim 300 spelers mee afkomstig uit heel Nederland.

De Goudse talenten ; Imrane Baldane (10), Lars van Eijkelenburg (13), Nasreddine El Hariti (13) en Cas Dirksen (16) uit Gouda vochten een foutloos toernooi en pakten allen de eerste plaatsen op het onderdeel ‘Olympic Sparring’ (vrije gevecht) .

In de voorrondes versloegen zij al hun tegenstanders en daarmee gingen de Goudse sporters in hun gewichtsklasse overtuigend door naar de finale. De finales werden vervolgens ook gewonnen en zo gingen zij uiteindelijk terecht aan de haal met de titel en de bijhorende trofee en mogen zij zich trots een jaar lang ‘Open Zuid-Nederlands Kampioen’ noemen.

De 17 jarige Salaheddine Hassani wist ook door te dringen tot de finale maar kwam daarin net te kort en moest genoegen nemen met een zilveren medaille.

Zie ook www.akabbouz.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

Gerelateerde artikelen

Print Media Nederland

Uitgever van:

Weekblad deGouda
GoudaFM
GoudaTVVolg ons opContact

Karnemelksloot 31
2806 BA Gouda

T 0182 - 322 456
F 0182 - 322 466

E info(@)degouda.nl